Polariserend en schaamteloos wij/zij

[VIDEO] Donald Trump sloopt CNN en weigert hun vraag: “Jullie zijn Fake News!”

cdt.jpgNadat het ding al weken circuleerde in kringen van journalisten vond CNN het nodig een document vol onbewezen beschuldigingen tegen Trump publiek te maken. Trump sloeg op zijn persconferentie genadeloos terug: een hysterische reporter van CNN werd kompleet genegeerd en de vraag ging naar… het rechtse vrije medium Breitbart. Toen de linkse leugenjourno bleef krijsen maakte Trump het af met de melding: ‘Jullie zijn Fake News!’

Wie dacht dat het stof zou gaan liggen na Trumps’ verkiezing is eraan voor de moeite: de elites, met de leugenpers op kop, gaan proberen hem onderuit te halen. De cultuuroorlog tussen globalisten en patriotten is wereldwijd nog maar net begonnen.

Getagd als: , , , , , ,

Gecategoriseerd in:Actualiteit, USA, VSA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: